ĐỀ 1 KIỂM TRA 45 PHÚT KỲ I – LỚP 9

ĐỀ 1 KIỂM TRA 45 PHÚT KỲ I – LỚP 9

A./ LISTENING (2ms)

I./ Listen to ithe interview between Mandy Poole and Russell Dean, the show’s presenter and anwser the questions below (1m)

1./ Where does Mandy Poole live?…………………………………………………..

2./What does she do?………………………………………………………………

3./ Is her husband’s name Peter?……………………………………………………

4./Does she watch the show everyday?……………………………………………

II./ Listen and write T or F (1m)

1./ ……….He is having a shower

2./………. Her husband works in a hospital

3./ ……….She has to anwser two questions

4./………. Today’s prize is a weekend for two in NewYork

B./ GRAMMAR AND VOCABULARY ( 3ms)

Choose the best correct answer A ,B, C, or D to complete the following sentences

1). I suggest …………………….. you should buy a good dictionary.

A). however B). that C). if D). while

2). Can you turn …………………….. the lights? It’s too dark.

A). for B). in C). off D). on

3). If I know where she lives, I …………………. you.

A). told B). tell C). will tell D). would tell

4). I will be ………………………. if the manager sells that motorbike at a high price.

A). surprised B). surprises C). surprising D). surprise

5). If we ……………………….. our environment clean, we will live happier and healthier life.

A). keep B). kept C). have kept D). will keep

6). . …………………………. means a piece of land full of rubbish.

A). Junk-yard B). foam C). treasure D). stream

7). He is tired ………………….. he stayed up late watching TV.

A). however B). so C). as D). or

8). Mr. Hai was tired after his trip, …………………. he went to bed early.

A). so B). then C). and D). because

9). She was tired, …………………….. she took a rest before continuing the work.

A). and B). however C). because D). therefore

10). I think we should go to school and go to work by bikes instead …………………….. motorbikes.

A). to B). for C). at D). of

11). Why don’t we ………………….. the public buses?

A). using B). uses C). used D). use

12). Miss Phuong Anh ,………….. is a weather forecaster in VTV, lives next door

A). Who B). whom C). that D). which

C./ READING COMPREHENSION (3ms)

I./ Read the passage and fill in the blanks with the words in the box

in, celebrate, include, and, which, many

Millions of people are taking part(1) ……………..……..New year’s celebrations around the world. People around the world (2)…………………………. the coming of the New Year. The celebrations(3) ………………………….. parties (4) ……………………..religious observances. (5)…………………….. people take part in special activities (6)………………………. are expexted to bring good luck and success in the New Year.

II./ Read the passage carefully

Mount Everest is the highest moutain in the world. It is in the Himalayan Mountains beteen Nepal and China, and it is 8,900 metres high. Sir Edmund Hillary from New Zealand and Tenzing Norgay from Nepal were the first people ever to climb Mount Everest. They climbed it in 1953. Men from several different countries climbed it after that. Junko Tabei, a Japanese from Hokkaido, was the first woman to make this difficult climb. A Tokyo newspaper-television comnpany organized the climb in 1975. They choose fifteen women from mountaineering clubs to go to Nepal. The group climbed for several days. Then there was an avalanche. The heavy ice and snow injured ten of the women. They had to stop climbing. The other five continued. Only Ms Tabei was able to climb the last 70 metres. She was standing on top of the world. She was the first woman there.

*Write True (T) or False (F)

1/ Mount Everest is beteen Nepal and China.

2/ It is the highest mountain in the world.

3/ Men from several different countries climbed it in 1953.

4/ Junko Tabei, who came from China, was the first woman to make this difficult climb.

5/ Ten of the women were injured in an avalanche.

6/ Junko Tabei could climb the last 70 metres.

D./ WRITNG (2ms)

I./ Complete the sentences using the words given

1/ It is nesessary…………………..( have a day / celebrate / for our parents )

…………………………………………………………………………………….

2/Although we don’t have a mother’s Day in Viet Nam,………………………………(Dad and I/ have special gifts/ and parties/ my mom every year / the 8th of March

………………………………………………………………………………………

………………………………………………………………………………………

II./Rewrite the sentences

1. Nam forgot his umbrella, so he got wet.

-Because Nam ………………………………………………………….

2. Kangaroos come from Australia. They have long tails

-Kangaroos which………………………………………………………..

The end

ĐỀ NGHE MÔN TIẾNG ANH HỌC KÌ II- LỚP 9

NĂM HỌC 2007-2008

(I, II). Giáo viên đọc 2 lần với tốc độ bình thường

Mandy : Hello?

Russell : Hello. Is that Mandy Poole?

Mandy : Yes, it is.

Russell: This is Russell Dean. You’re on Lucky Break.

Mandy: What? Oh, I don’tr believe it!

Russell: Well, it’s true. Have you ever been on TV before?

Mandy: No, I heven’t.

Russell: Well, Mandy. You’re now. Do you watch the show everyday?

Mandy: Yes, I do

Russell : Where do you live?

Mandy: I live in London

Russell: What do you do?

Mandy: I’m a teacher.

Russell: Are you married?

Mandy: Yes, I am.

Russell: What’s your husband’s name?

Mandy: His naem’s Peter.

Russell:What does he do?

Mandy: He works in an office.

Russell: Is he listening at the moment?

Mandy: No, he isn’t. He is having a shower.

Russell: Is he going to miss you on TV?

Mandy: Yes, he is.

Russell: Well, now, today’s prize is a weekend for two in New York.

I’m going to ask you four questions.

Gửi phản hồi

Mời bạn điền thông tin vào ô dưới đây hoặc kích vào một biểu tượng để đăng nhập:

WordPress.com Logo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản WordPress.com Log Out / Thay đổi )

Twitter picture

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Twitter Log Out / Thay đổi )

Facebook photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Facebook Log Out / Thay đổi )

Google+ photo

Bạn đang bình luận bằng tài khoản Google+ Log Out / Thay đổi )

Connecting to %s

%d bloggers like this: